De ce au nevoie ochii?

Ochii în vacanță

O senzație de arsură, ochii lăcrimați, o pleoapă umflată sau orice alt tip de iritație oculară pot strica orice vacanța, fie vară, fie iarnă. Te sfătuim ce să iei cu tine și cum să ai grijă de igiena corespunzătoare a ochilor în timpul călătoriilor.

Citește mai departe

Cum să instilezi corect ochii?

Instilarea ochilor este uneori dificilă – este dificil să poziționezi sticla astfel încât picătura să ajungă la ochi – dacă atingi ochiul cu vârful picurătorului poate fi neplăcut sau poate produce leziuni. Este necesară o tehnică adecvată a picurării în ochi pentru a asigura siguranța și eficacitatea medicamentelor administrate. Așadar, cum să-ți instilezi corect picăturile în ochi?

Citește mai departe

Când avem nevoie de lacrimi artificiale?

Ochii tăi ard, lăcrimează și dor? Ochii obosiți și iritați sunt o realitate tristă de zi cu zi pentru mulți oameni. Descoperă când și de ce merită să folosești picături hidratante pentru ochi.

Citește mai departe

Lăcrimarea excesiva a ochilor- cauze si sfaturi

Lăcrimarea excesivă, persistentă a ochilor este o afecțiune supărătoare care împiedică adesea efectuarea eficientă a activităților zilnice, lucrul la computer sau conducerea unei mașini. Lăcrimarea poate varia ca severitate – de unde apare și cum poți face față acesteia?

Citește mai departe

Comanda in farmacii

Hyabak®. Ușurare și confort pentru ochii tăi.

Formulă hipotonică unică

Hipotonicul HYABAK® nu numai că hidratează ci și stabilizează filmul lacrimal, datorită căruia oferă un efect de confort mai lung.

Citește mai departe

Sistemul inovator ABAK

Picăturile de ochi hidratante din sistemul ABAK sunt o garanție a sterilității și siguranței suprafeței ochiului, fără utilizarea de conservanți nocivi.

Citește mai departe

“Folosesc și recomand picături pentru ochi HYABAK®. Ele ajută mai ales la serviciu, la computer sau în călătorii lungi. Foarte cool.”
— Norbert, grafician pe computer

Filtru UV de protecție

HYABAK® este o picătură hidratantă cu un filtru UV care oferă o protecție suplimentară a
suprafeței ochilor împotriva radiațiilor solare dăunătoare.

Citește mai departe