Formula hipotonică unică

O mai bună hidratare a suprafeței ochilor

Hipotonicul HYABAK® înseamnă o eficiență și o viteză de acțiune mai mari – nu numai că hidratează, ci și stabilizează filmul lacrimal, datorită căruia oferă un efect de confort îndelungat.

Hialuronatul de sodiu natural pentru ochi într-o formulă hipotonică din picăturile oftalmice HYABAK® oferă o ușurare mai rapidă și un confort mai mare pentru ochii obosiți, arși și iritați.

De ce a fost folosită o formulă hipotonică în picăturile oftalmice HYABAK®?

Răspunsul simplu este să hidratezi mai bine țesuturile de la suprafața ochiului, și astfel să scapi de simptomele enervante, cea mai frecventă cauză a cărora este sindromul de ochi uscat, mai rapid și mai eficient.

În sindromul de ochi uscat, compoziția lacrimilor noastre se modifică: concentrația diferitelor substanțe (inclusiv ioni) în ele. Filmul lacrimal devine hipertonic. Acest lucru are un efect profund asupra celulelor de pe suprafața ochiului. Se poate spune că în procesul de egalizare a concentrațiilor, între soluția din celulele de la suprafața ochiului și soluția din exterior, adică în filmul lacrimal hipertonic, celula eliberează apă.

În consecință, ochiul devine deshidratat și deteriorat. Utilizarea lacrimilor artificiale hipotonice ajută la restabilirea echilibrului perturbat și la menținerea hidratării corespunzătoare a țesuturilor de la suprafața ochiului.

De ce picăturile oftalmice HYABAK® hidratează perfect ochii?

Picăturile HYABAK® conțin hialuronat de sodiu. În condiții normale, pe suprafața ochiului există doar un strat de lacrimi, iar ingredientele lor sunt cele mai naturale pentru ochi. Lacrimile conțin apă care conține electroliți, enzime, nutrienți și oxigen. Lacrimile conțin și lipide (grăsimi) și – foarte importante pentru hidratarea și hrănirea ochiului – substanțe mucoase. Unul dintre ele este hialuronat de sodiu, care hidratează perfect și are o serie de proprietăți regeneratoare și protectoare, care asigură echilibrul și confortul ochilor noștri, protejează țesuturile împotriva deteriorării și a proceselor degenerative.

Picături pentru ochi hidratante și protectoare HYABAK® într-o formulă hipotonică și hialuronat de sodiu natural pentru ochi:

• Ele aduc ușurare și confort rapid ochilor iritați și pentru o lungă perioadă de timp
• Au un efect protector asupra țesuturilor de suprafață ale ochiului
• Nu conțin conservanți
• Poate fi folosit 3 luni din momentul deschiderii flaconului

Comanda in farmacii

Hyabak®. Ușurare și confort pentru ochii tăi.

Formulă hipotonică unică

Hipotonicul HYABAK® nu numai că hidratează ci și stabilizează filmul lacrimal, datorită căruia oferă un efect de confort mai lung.

Citește mai departe

Sistemul inovator ABAK

Picăturile de ochi hidratante din sistemul ABAK sunt o garanție a sterilității și siguranței suprafeței ochiului, fără utilizarea de conservanți nocivi.

Citește mai departe

“Folosesc și recomand picături pentru ochi HYABAK®. Ele ajută mai ales la serviciu, la computer sau în călătorii lungi. Foarte cool.”
— Norbert, grafician pe computer

Filtru UV de protecție

HYABAK® este o picătură hidratantă cu un filtru UV care oferă o protecție suplimentară a
suprafeței ochilor împotriva radiațiilor solare dăunătoare.

Citește mai departe