Sistemul inovator ABAK

Sterilitatea picăturilor pe toată perioada de utilizare

Picaturi sterile fără conservanți

Conservanții sunt folosiți în picăturile oftalmice pentru a extinde posibilitatea utilizării acestora și în același timp, pentru a preveni infectarea cu bacterii, ciuperci sau viruși patogeni.

Se știe însă că conservanții înșiși sunt nocivi pentru ochii noștri. Au un efect negativ asupra lacrimilor noastre: dizolvă stratul exterior de grăsime al lacrimilor, accelerând evaporarea acestora, lezează țesuturile externe ale ochiului și au un efect iritant și sensibilizant.

Compania Thea, străduindu-se să elimine conservanții nocivi pentru ochi din picăturile oftalmice, a creat un sistem special, unic de distribuire a picăturilor – ABAK.

Eliminarea completă a conservanților

ABAK este un sistem brevetat, unic de distribuire a picăturilor. Designul său modern (câteva sute de microfiltre cu pori comparabili cu dimensiunea bacteriilor) împiedică pătrunderea bacteriilor și a altor microorganisme patogene în flacon și astfel previne suprainfectia picăturilor.

Dozare precisă

De asemenea, sistemul ABAK previne scurgerea picăturilor excesive din sticlă, evitând astfel risipa. Fiecare aplicare (apăsare a sticlei) eliberează exact o picătură – adică atât cât încape în sacul nostru conjunctival.

Chiar dacă instilăm o cantitate mai mare de preparat in ochi, excesul acestuia se va revărsa peste marginea pleoapei și nu va rămâne pe ochi. Sistemul ABAK eliberează picături individuale calibrate cu precizie, asigurând exact aceeași cantitate de preparat de fiecare dată în fiecare ochi. În plus, designul sistemului ABAK permite ca produsul să fie folosit integral.

Sterilitate timp de 12 săptămâni (3 luni) de la prima folosire

Picăturile HYABAK® cu dozator protejat de sistemul ABAK sunt garantate a fi sterile timp de 3 luni de la prima deschidere a flaconului. Sistemul de microfiltre nu protejează doar împotriva contaminării picăturilor din interiorul sticlei. După ce instilarea este finalizată (după eliberarea presiunii), o parte din fluidul care s-a filtrat prin dozator este absorbit înapoi în sticlă și filtrat din nou pentru următoarea instilare.

Mod ușor, tradițional de instilare

Picăturile pentru ochi hidratante HYABAK® cu sistemul ABAK sunt instilate în mod tradițional și ușor. Sticlele sunt moi, nu necesită activare sau o metodă specială de folosire.

Sistemul ABAK este o soluție convenabilă pentru toată lumea. Încearcă-l astăzi și ochii îți vor fi recunoscători!

sistemul Hyabak
Comanda in farmacii

Hyabak®. Ușurare și confort pentru ochii tăi.

Formulă hipotonică unică

Hipotonicul HYABAK® nu numai că hidratează ci și stabilizează filmul lacrimal, datorită căruia oferă un efect de confort mai lung.

Citește mai departe

Sistemul inovator ABAK

Picăturile de ochi hidratante din sistemul ABAK sunt o garanție a sterilității și siguranței suprafeței ochiului, fără utilizarea de conservanți nocivi.

Citește mai departe

“Folosesc și recomand picături pentru ochi HYABAK®. Ele ajută mai ales la serviciu, la computer sau în călătorii lungi. Foarte cool.”
— Norbert, grafician pe computer

Filtru UV de protecție

HYABAK® este o picătură hidratantă cu un filtru UV care oferă o protecție suplimentară a
suprafeței ochilor împotriva radiațiilor solare dăunătoare.

Citește mai departe